Welcome to kings craft tekkit server forums! Server Ip : 184.154.41.134
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 its just me or LAG?

Go down 
AuthorMessage
Leaf

avatar

Posts : 20
Join date : 2013-01-26
Age : 20

PostSubject: its just me or LAG?   Thu Jun 06, 2013 9:12 pm

idk if its just me but theres a lot of lag when i join the server. when i login it says "youve logged in" or whatever, then 5 seconds later it says agian "type /login to login" or whatver.. but i do /login agian and it says "you already logged in".. i mean WTF? and im always on the void. like mass lag. Neutral
Back to top Go down
View user profile https://www.youtube.com/1Bloxer
kingofwar20909
Admin
avatar

Posts : 21
Join date : 2012-11-24
Age : 19
Location : chicago

PostSubject: Re: its just me or LAG?   Fri Jun 07, 2013 12:12 pm

ummm well your the only person so far that brought this up to me so it might be just you, but maybe the other people are to lazy to tell me.
Back to top Go down
View user profile https://www.youtube.com/user/kingofwar20909?feature=mhee
deathglow



Posts : 14
Join date : 2013-05-22

PostSubject: Re: its just me or LAG?   Fri Jun 07, 2013 5:42 pm

Ive been getting some nice gameplay down very good control on lag king its very enjoyable to build and mine and more without the constant fear of losing it all to lag Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: its just me or LAG?   

Back to top Go down
 
its just me or LAG?
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KingsCraftTekkit :: KingsCraft :: general :: complaints/requests-
Jump to: